Skip to main content

Verkoop je oude stalsneakers in 5 stappen

Stap 1 – Welke schoenen kopen wij?

Wat wij zoeken:

Sneaker-klassiekers met een rijke stalgeschiedenis. Hoe meer gebruikssporen de schoenen hebben en hoe meer stalverhalen ze door kunnen vertellen, hoe beter.

Wat wij niet zoeken:

Rijlaarzen, rijlaarsjes, trekkingschoenen, wandelschoenen of sneakers die niet in de stal gedragen zijn.

 

Stap 2 – Stuur ons een foto van je oude stalsneakers

Stuur ons simpelweg een aanvraag met ten minste één foto van je stalsneakers. Dan kunnen wij je laten weten of we geïnteresseerd zijn in je schoenen. Je kunt hiertoe een e-mailtje sturen naar galopp.sneaker@gmail.com of het onlineformulier invullen en verzenden.

Stap 3 – Wij stellen een prijs voor

Als we inderdaad geïnteresseerd zijn in het kopen van jouw stalsneakers ontvang je van ons een aanbod per e-mail. Hierbij moet je over het algemeen uitgaan van tussen de €5 en €35 per paar sneakers. Daarnaast ontvang je van ons een paar euro voor de verzendkosten. Voor ons is het, naast het verzamelen van de sneakers, ook bijzonder belangrijk dat we het verhaal achter de oude stalschoenen te weten komen. Als je samen met de oude stalschoenen ook nog wat oude foto’s hebt waarop de sneakers samen met de paarden afgebeeld zijn, of daarnaast kort alle interessante momenten die jij met de sneakers en paarden beleefd hebt beschrijft, kunnen we graag nog een paar euro meer bieden.

 

Stap 4 – Je ontvangt je geld

Als je tevreden bent met ons prijsaanbod incl. verzendkosten, ontvang je onmiddellijk het geld van ons. Hierbij kun je zelf kiezen of je het liever op je bankrekening ontvangt of op je PayPal-rekening.

Omdat we ook wat goeds willen doen voor het milieu met ons project, kun je daarnaast sinds 2019 ook beslissen om het afgesproken bedrag direct aan Greenpeace of het WNF te laten doneren. Nadien ontvang je van ons een donatieoorkonde met jouw naam, om je donatie te bevestigen. Deze kun je dan ook uitprinten.

Stallschuhe verkaufen

Stap 5 – Verstuur je oude sneakers

Zodra je jouw geld ontvangen hebt, of zodra wij het voor jou gedoneerd hebben, vragen wij je de sneakers goed in te pakken en naar ons op te sturen in Oostenrijk. Klaar!

 

Informatie: minderjarigen mogen alleen deelnemen met toestemming van hun ouders!